Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Kυβερνούν ... οι φούφουτοι

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα Πέμπτη, 29 Ιουλίου, το "ΠΟΝΤΙΚΙ" με πρωτοσέλιδο την παγανιά που βγήκαν οι … φούφουτοι –κατά Πάγκαλο - στην πλατεία Συντάγματος. Οι ελεγκτές της τρόϊκας που κοιτάζουν τα κυβερνητικά κιτάπια απαιτούν: «Ξεπουλήστε αυτά που αξίζουν, λουκέτο στα υπόλοιπα» και ο διάλογος στην φωτογραφία του εξωφύλλου είναι καθαρά συμβολικός για το ποιοί κυβερνάνε και τι θέλουν να πουλήσουν (Σελ.9)

Στα…στενά ανασχηματισμού και μεταρρυθμίσεων… Ενώ οι ομάδες γύρω από τον Πρωθυπουργό επιχειρούν να προωθήσουν την επιρροή τους μέσω ανασχηματισμού, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός επιχειρεί κομματική φυγή προς τα εμπρός, μπας και επουλώσει τις βαθιές πληγές του κυβερνώντος κόμματος από ασφαλιστικό εργασιακό με όπλο τις «μεταρρυθμίσεις» που υποκρύπτουν κοινωνικό αυτοματισμό. Να στραφεί δηλαδή η μία κοινωνική ομάδα έναντι της άλλης μήπως και διασωθεί η κυβερνητική παράταξη (Σελ. 4-5)
Στη «Νέα Δημοκρατία «Το συμπόσιο των ζόμπι» και της διάλυσης συνεχίζεται… και το «Π» παρουσιάζει αναλυτικό ρεπορτάζ για τις μεγάλες μάχες και τα συντροφικά μαχαιρώματα που δίνουν και παίρνουν στο εσωτερικό του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης… (Σελ. 11)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom