Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Συνεχίζεται η απεργία των Φορτηγατζήδων

Σε ιλαροτραγωδία εξελίσσεται για την Κυβέρνηση η κόντρα της με τους ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων.Η απεργία συνεχίζεται όπως αποφάσισαν στην πολύωρη συνέλευση οι ομοσπονδίες τους!
Αγνοώντας την επιστράτευση των ίδιων και την επίταξη των οχημάτων τους συνεχίζουν τον αγώνα τους περιμένοντας από την Κυβέρνηση να κατανοήσει το πρόβλημά τους και να τροποποιήσει το προς ψήφιση νομοσχέδιο.
Εν τω μεταξύ η επιστράτευση που αποφάσισε προχτές ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δεν φαίνεται να αποδίδει ούτε κατ' ελάχιστον.Οι ίδιοι οι φορείς της πολιτείας δυο 24ώρα μετά δεν είναι σε θέση να διεκπεραιώσουν μια ούτως ή άλλως ανεφάρμοστη απόφαση,που ελήφθη εν θερμώ και για εντυπωσιασμό.
Μάλλον σε μπούμερανγκ εξελίσσεται με απρόβλεπτες συνέπειες για το κοινωνικό σύνολο.
Εμείς πιστεύουμε κι επιμένουμε πως σ' όλα τα θέματα υπάρχει η χρυσή τομή.
Κι αυτή τη στιγμή η κοινή λογική λέει πως η Κυβέρνηση οφείλει να συναισθανθεί και τις δικές της ευθύνες και να βάλει νερό στο κρασί της μη εξωθώντας τα πράγματα στα άκρα.
Μια αναστολή δύο μηνών,κατά την οποία θα κάτσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι να συζητήσουν το θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος διεξοδικά και με νηφαλιότητα,μόνο καλό μπορεί να είναι για όλους.
Οι τσαμπουκάδες,τα πείσματα και τα αποφασίζομεν και διατάσσομεν είναι κατάλοιπα άλλων εποχών που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom