Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Κύριε Κουρή μη κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα λένε στο χωριό μας και ταιριάζει απόλυτα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που "γκρέμισε τον Καραμανλισμό"!
Το παρακάνατε κύριε Κουρή κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια.
Παροικούντες και μη την Ιερουσαλήμ ενθυμούνται πολύ καλά τη διαδρομή της ναυαρχίδας του συγκροτήματός σας πριν περιέλθει σε αφάνεια.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει την αήθη επίθεση στο μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη.
Στη συνέχεια τη μεγάλη εκστρατεία εναντίον της εκλογής του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην προεδρία της Δημοκρατίας για δεύτερη πενταετία το 1985.Εσείς ο ίδιος είχατε γράψει πως πήγατε με ένα τσουβάλι επιστολές αναγνωστών στο Καστρί κι εκβιάσατε τον Αντρέα Παπανδρέου να προτείνει για Πρόεδρο τον Σαρτζετάκη αντί του Καραμανλή.
Τα εμετικά άρθρα σας κατά της Μαργαρίτας την εποχή που ο Αντρέας παρουσίασε τη Δήμητρα.
Κανένας δεν έχει ξεχάσει τις χοντράδες που γράφατε κατά των Φλωράκη,Κύρκου,Δαμανάκη και λοιπών την εποχή του βρώμικου '89!
Ποιος ξέχασε τη "φωτογραφία" του Μητσοτάκη εν τω μέσω δυο Γερμαναράδων δήθεν στην Κατοχή.
Ποιος δεν θυμάται την περίφημη ολοσέλιδη "φωτογραφία" της Μιμής με το πιο μακρύ χέρι στην ιστορία της ανθρωπότητας,όταν πλέον στραφήκατε εναντίον της κι εναντίον του ΠΑΣΟΚ.

Δυστυχώς για σας κύριε Κουρή τα αρχεία της Αυριανής υπάρχουν και δείχνουν όλες τις επιθέσεις  σας κατά του κυρίου Σημίτη αλλά και τα υπέρ αυτού πύρινα άρθρα σας.Οπως επίσης δείχνουν το πέρασμά σας από το στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ σ' αυτό της ΝΔ και τούμπαλιν!
Επίσης τα φοβερά και τρομερά άρθρα κατά των συνεταίρων σας στο ALTER κάπου εκεί στο 2003 που τους δίνατε εν ψυχρώ στο ΣΔΟΕ.

Το τι τράβηξαν όσοι βουλευτές  αλλά και απλοί πολίτες εναντιώνονταν στον "Αυριανισμό" δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε,εδώ είναι και μπορούν να μιλήσουν.
Αυτά τα ολίγα από τα πολλά που έχετε διαπράξει στην τριαντάχρονη πορεία σας ως εκδότης και δημοσιογράφος στην Αθήνα.

Σαφώς και υπάρχουν κακοί bloggers,ενδεχομένως και υπηρέτες συμφερόντων,τέτοιοι όμως υπάρχουν παντού ή μήπως δεν γνωρίζετε κανέναν μεταξύ των εκδοτών και των δημοσιογράφων,μεταξύ πολιτικών και δικαστικών και γενικά όπου υπάρχει ανθρώπινη δραστηριότητα;
Αν όντως έχετε εντοπίσει blogs που τα διαχειρίζονται εκβιαστές ή πράκτορες οφείλετε να τα καταγγείλετε στην κοινή γνώμη και στις αρχές κι όχι να στοχοποιείτε συλλήβδην όλα τα blogs!

Θα πρέπει να γνωρίζετε κύριε Γιώργο Κουρή ότι οι περισσότεροι bloggers δεν έχουμε σχέση με το σινάφι σας.Είμαστε απλοί άνθρωποι της βιοπάλης που θυσιάζουμε κάποιες από τις ελεύθερες ώρες μας για να καυτηριάσουμε και να καταγγείλουμε αυτά που αποσιωπάτε εσείς.
Βέβαια ο πόνος σας είναι η απώλεια αναγνωστών και τηλεθεατών με συνέπεια  η πίτα της διαφήμισης να λιγοστεύει και τίποτα περισσότερο.Επρεπε όμως να το περιμένετε από τη στιγμή που τα ΜΜΕ υποτάχθηκαν στα πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα κι επιπλέον η εφημερίδες σας μπαγιάτεψαν κι έγιναν ψιλικατζίδικα μπας και επιβιώσουν.
Αν παρ' όλα αυτά επιμένετε στην άποψή σας διαβάστε και την άποψη του μακαρίτη Νίκου Κακαουνάκη.
Επί τη ευκαιρία κύριε Κουρή θα θέλαμε να μάθουμε γιατί και πότε βγάλατε τον υπότιτλο,"Η εφημερίδα που γκρέμισε τον Καραμανλισμό",που κοσμούσε τον τίτλο της Αυριανής από τις προεδρικές εκλογές του 1985 και μετά.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια, ξέχασε φαίνετε ο Κουρής το τί έχει κάνει!!

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Ζει μου, μπας και εισαι πρακτωρας ή εκβιαστης και δεν το ξερω; χα χα χα


ΥΓ Ειχε πει επισης ο Κακαουνακης, ο καλυτερος απο εμάς εχει σκοτωσει τη μανα του

zeidoron dtsoukas είπε...

Aγαπητέ Ανώνυμε ευτυχώς η χώρα μας ειναι μικρή κι η ιστορία κάποιων ανθρώπων γνωστή τοις πάσι άλλο αν θέλουν να την ξεχνάνε οι ίδιοι.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Βρε Ρίκη μου να μιλάνε όλοι για εκβιαστές αλλά να μιλάει κι ο Κουρής που είναι ο μοναδικός Ελληνας που έριξε τον Μητσοτάκη;
Πριν βγάλει την Αυριανή ήταν συνεργάτες σε τυπογραφικές δουλειές και του έφαγε τα μηχανήματα!
Μιλάμε ο άνθρωπος δεν παίζεται μέχρι και τον Παπανδρέου τον Αντρέα τουμπάριζε!

Υ.Γ.:Πολλά είχε πει κι είχε κάνει ο μακαρίτης αλλά χάθηκε τζάμπα και βερεσέ.Κρίμα!

Λυγερή Βασιλείου είπε...

"Γενναία "η παρέμβασή σου Δημήτρη.
Έτσι είναι .Βγάζει ο καθένας μιαν φυλλάδα ή έχει μιαν εκπομπή και σύμφωνα με τα συμφέροντα του, ισοπεδώνει ,θάβει έως και εκβιάζει τους πάντες και τα πάντα.
Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή. Είναι μια έσχατη μορφή αμοραλισμού και αλητίας.
Έννοια σου και ο απλός αναγνώστης ξέρει να διακρίνει την καταγγελία που διατυπώνεται με τόλμη αλλά και ευθύνη από τον διασυρμό ,την συκοφαντία και την σκανδαλολογία χάριν της αναγνωσιμότητας.

Κρατώ και συνεπικουρώ την άποψη

"Αν όντως έχετε εντοπίσει blogs που τα διαχειρίζονται εκβιαστές ή πράκτορες οφείλετε να τα καταγγείλετε στην κοινή γνώμη και στις αρχές κι όχι να στοχοποιείτε συλλήβδην όλα τα blogs!

Καλή εβδομάδα νάχουμε Δημήτρη μου.

ΑΝΟΥΛΙ είπε...

Καλή βδομάδα Ζείδωρον....σωστά τα λες!!! Αλλά διαφωνώ στο ότι τα ΜΜΕ υποτάχθηκαν στα επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα!
Γιατί φίλε μου αυτοί είναι τα συμφέροντα και υποτάσσουν όλους τους άλλους!
Και βεβαίως να καταγγείλουν με ονόματα τα μπλογκ της υποτέλειας!!!
Και ...........Ζειδωρον....πρόσεχε!!!!!
Την καλημέρα μου
ΥΓ. είναι ένας μικρός γολγοθάς να αφήνω το σχόλιο μου εδώ! Άλλαξα υπολογιστή αλλά γιατί δεν ανοιγουν πάντα τα σχόλια ή μου βγαίνει καρτέλα ότι δεν μπορεί να γίνει το αίτημα μου λόγω προβλήματος ,όταν πατώ αποστολή μηνύματος ,δεν ξέρω...
Σήμερα είναι μια από τις τυχερές μου μέρες

zeidoron dtsoukas είπε...

"Ειλικρινά πιστεύουν ότι ο Μιχαλόπουλος είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ από όλο αυτόν τον ΕΣΜΟ, που τα τελευταία 30 χρόνια ΛΗΣΤΕΥΕΙ τον ιδρώτα του ελληνικού λαού με τα δημόσια έργα και τις κρατικές προμήθειες; …Πόσα μπορεί να βάλει στην τσέπη του ένας φουκαράς δημοσιογράφος από εκβιασμούς κύριε εισαγγελέα; Πέντε, δέκα πενήντα, εκατό εκατομμύρια το πολύ. Μα είναι..λεφτά αυτά κύριε εισαγγελέα όταν οι ΜΙΖΕΣ και οι ΚΟΜΠΙΝΕΣ στα δημόσια έργα αναφέρονται σε ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ και μάλιστα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ κάθε χρόνο, ενώ ο κάθε καλαμαράς Μιχαλόπουλος μπορεί να εκβιάζει 2-3 ανθρώπους κάθε 5 ή 10 χρόνια;"
Λυγερή μου αυτή είναι κατάθεση του Γιώργου Κουρή ως μάρτυρας στη δίκη του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου της Ελεύθερης Ωρας κατηγορούμενου και καταδικασθέντα για εκβιασμό!
Τίποτα περισσότερο για τον κύριο που μας αποκαλεί όλους πράκτορες και εκβιαστές.
Καλό μεσημέρι!

zeidoron dtsoukas είπε...

Anouli μου δεν όλοι οι άνθρωποι των ΜΜΕ τόσο ισχυροί,αρκετοί είναι προσδεδεμένοι σε άρματα και απλά σέρνονται παριστάνοντας τους σπουδαίους!
Από τεχνολογικής απόψεως δεν κατέχω για να βοηθήσω,πάντως το ίδιο πρόβλημα συναντώ και 'γω σε κάποια ιστολόγια!
Να είσαι καλά,καλό μεσημέρι!

ΛΙΑΚΑΔΑ είπε...

Αν και καθημενος πολυ σωστα τοποθετηθηκες! Αποπροσανατολιζουν τους νεους... Γιατι ετσι τους βολευει .. Οσο για τον κιτρινο υτπο τι να πω? Δεν θελω να χαλασω την διαθεση μου ακομα δεν καλογυρισα απο διακοπες..
Μια λέξη πρεπει να συνειδητοποιησουμε και να τους τη βροντοφωναξουμε! Μια δισυλαλβη λεξουλα που την λενε συχνα οι γειτονες μας οι Ιταλοι και που θα μπορουσε καλλιστα να εκφρασει την αγανακτηση μας BASTA! ( Ως ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ! )

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Λιακάδα πολύ σωστά τα λες αλλά εγώ γιατί φοβάμαι πως τη λέξη θα την εκλάβουν με την Ελληνική έννοιά της και θα μας ξ......!!!
Να είσαι καλά και δεν εύχομαι καλό χειμώνα,πιστεύω να υπάρχει και συνέχεια διακοπών!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που έχω να πω εγώ, είναι ότι ο Κουρής πρέπει να κρατάει καλά στο χέρι όλους τους πολιτικούς για να τον χαϊδεύουν όλες οι κυβερνήσεις και να μην τον πειράζουν παρόλα αυτά που του ξεσκέπασε ο Γκόλιας για τα εικονικά τιμολόγια.. Κανένας δεν του ζητάει χρήματα του Κουρή.. μόνο αυτός ζητάει και οι ανομίες του στο απειρόβλητο ΓΙΑΤΙ?????
Η Σέχτα πάλι τον Γκόλια βρήκε και σκότωσε; δεν υπάρχουν άλλοι πιο βρωμιάρηδες; ή μήπως η Σέχτα είναι όργανο των βρωμιάρηδων;

Read more: Go to TOP and Bottom