Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες της ΧΕΣΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ

Ηρθε η ώρα να γίνει πράξη η περίφημη φράση του γέρου της Δημοκρατίας,του Γεωργίου Παπανδρέου.,Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες!

Η "επαναστατική" οργάνωση ΧΕΣΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ βρήκε στρωμένο γήπεδο από τα πολιτικά κόμματα εξουσίας και παίζει το ύποπτο παιχνίδι της.

Ενα γήπεδο γεμάτο σκάνδαλα και διαφθορά και με χαραγμένες ήδη τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου.

Ετσι ξεκίνησε το παιχνίδι των τυφλών χτυπημάτων που κανένας δεν ξέρει ποιόν θα πάρει η μπάλα.

Αυτοί οι άνθρωποι που πήραν τα κουμπούρια και βγήκαν στους δρόμους σε ώρες υψηλής τηλεθέασης δεν είναι δυνατόν να είναι λαϊκοί αγωνιστές.

Δεν γίνεται μια απλή ομάδα να διαθέτει τόσο οπλισμό και να περιφέρεται στο κέντρο της πρωτεύουσας χωρίς κανένα φόβο.

Δεν γίνεται να μισούν τόσο πολύ την κοινωνία και τους συνανθρώπους τους ώστε να τοποθετούν 60 κιλά εκρηκτικών τα οποία αν εκρήγνυντο κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τον αριθμό των νεκρών.

Δεν είναι λαϊκοί αγωνιστές αυτοί που απειλούν στυγνά έναν ολόκληρο κλάδο εργαζομένων,όταν ακόμα κι η κουτσή Μαρία γνωρίζει στη μικρή μας Ιερουσαλήμ οτι παιχνίδια με την εξουσία κάνει μια χούφτα μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών.Κι αυτούς όμως μπορούν να τους ξεμπροστιάσουν στα κείμενά τους και να τους παραδώσουν στη χλεύη της κοινής γνώμης.
Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να αφαιρούν ζωές;

Δεν γίνεται να χτυπάς αστυνομικούς και να λες ότι είσαι αντιεξουσιαστής.

Δεν είναι επαναστάτες αυτοί που δίνουν το δικαίωμα στους ανθέλληνες να χαρακτηρίζουν τη χώρα μας Βαγδάτη και Καμπούλ.

Δεν είναι αγωνιστές αυτοί που βάζουν πρώτο θέμα στην αντζέτα των συνομιλιών των υπουργών εξωτερικών Ελλάδας-Αμερικής την τρομοκρατία.

Δεν είναι πατριώτες αυτοί που διώχνουν τον τουρισμό από την πατρίδα μας.

Κάποιοι θέλουν να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαό,κάποιοι θέλουν να μας κλείσουν τα στόματα,να στρέψουν τη σκέψη μας στο φόβο για τη ζωή μας και να ενσπείρουν τον πανικό.

Μια βιομηχανία παραγωγής τρομοκρατικών ενεργειών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Ποιοι την έχουν στήσει,την κατευθύνουν,την συντηρούν και τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν;

Τι γνωρίζει η Κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα;Τι ήξερε ο πρώην υπουργός που "έπιασε" τη 17Νοέμβρη κι έλεγε από καιρό ότι θα έχουμε έξαρση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα;

Αυτά τα χτυπήματα πόσο βοηθάνε μια Κυβέρνηση που βρίσκεται υπό κατάρρευση να πάρει πιο σκληρά μέτρα τάξης και να εδραιώσει τη θέση της;
Γιατί τον λαό σίγουρα δεν τον βοηθάνε σε τίποτα.

Τι εξυπηρετεί η φήμη που μιλάει για μεγάλο χτύπημα σε μέσα μαζικής μεταφοράς,πέρα από την κατατρομοκράτηση του λαού;Ποια διεστραμμένα μυαλά θα επιχειρήσουν τέτοια ενέργεια στο όνομα δήθεν του λαϊκού κινήματος;

Σ' εμάς τους πολίτες πέφτει ο κλήρος να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα του.Να έχουμε τα μάτια μας και τ' αυτιά μας ανοικτά κι ακόμα πιο ανοιχτό το μυαλό μας και να μην πιστεύουμε κανένα κερατά που λέει ότι ενεργεί για το καλό μας.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
Απομονώστε τους,μην επιδοκιμάζετε τις πράξεις τους,βγάλτε τους τις μάσκες.Μέρες που 'ναι γέμισε ο τόπος μασκαράδες!

Και σεις κύριοι των ΜΜΕ μην τους κάνετε ήρωες για πέντε μονάδες τηλεθέασης παραπάνω.Με ποια λογική κάνετε περισπούδαστες αναλύσεις σε μια προκλητική προκήρυξη που σας βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι χωρίς κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή;
Ποιος τους διόρισε δικαστές και τιμωρούς;

Δεν βλέπετε ότι οι "επαναστάτες" πέρα από επικίνδυνοι είναι και τελείως ανερμάτιστοι;Ούτε καν ένα όνομα της προκοπής δεν βρήκαν για την οργάνωσή τους.
Ακου η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση;

Δηλαδή αν την ανελάμβανε η ΧΕΣΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ η ακόμα και η ΧΕΣΤΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ τι θ'άλλαζε;
 
Το κείμενο αυτό γράφτηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 2009 (επί ΝΔ)  και δημοσιεύθηκε στο skeftomasteellhnika.gr. με αφορμή μια προκήρυξη της "ΣΕΧΤΑΣ Επαναστατών" στην οποία απειλούσε μεγαλοδημοσιογράφους και την τοποθέτηση βόμβας 60 κιλών εκρηκτικών σε φορτηγάκι στη Citibank στην Κηφισιά,που ευτυχώς εξουδετερώθηκε.

5 σχόλια:

ProjectMan είπε...

Σήμερα το πρωί δολοφονήθηκε ένας δημοσιογράφος για τον οποίο, ειλικρινά, το μόνο που ήξερα ήταν ότι είχε μια κόντρα με τον Τριανταφυλλόπουλο, ελέω τρωκτικού. Καθώς φαίνεται, είχε σχέση με το τρωκτικό, το blog που μου προσφέρει συνέχεια υλικό για να διατηρώ κι εγώ τον χαρακτήρα του δικού μου. Το ζήτημα όμως δεν είναι εκεί...

Όποιος κι αν ήταν ο λόγος, όποιοι κι αν ήταν οι δολοφόνοι, όποιος και να κρύβεται πίσω από αυτή την δολοφονία, ΠΑΛΙ, μετά από ΛΙΓΕΣ μόνο μέρες θα ξεχαστεί. Είχα γράψει ένα άρθρο πριν από λίγο καιρό, με αφορμή τη δολοφονία των τριών αθώων στην Μαρφίν. Στο τέλος, το αφιέρωνα σε όλα τα τραγικά περιστατικά που μας κάνανε έξαλλους για μερικές μέρες και μετά τα ξεχνούσαμε. Πριν ένα μήνα, με τον ίδιο ύπουλο τρόπο, έχασε τη ζωή του ένας αστυνομικός, καθώς άνοιξε έναν παγιδευμένο με εκρηκτικά φάκελο. Και το ίδιο σκηνικό, πάλι κλάψαμε, πάλι φωνάξαμε, πάλι ξεχάσαμε. Το ίδιο φοβάμαι ότι θα γίνει και με αυτή την περίπτωση. Πάλι κλαίμε, πάλι φωνάζουμε, ΠΑΛΙ θα ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

Το ερώτημα είναι, αυτό θέλουμε; Θα υποκύψουμε πάλι στην δύναμη της ρουτίνας και της καθημερινότητας, που μας απομακρύνει από αυτά που μας δίνουν την αφορμή να αντιδράσουμε; Ήδη τους τελευταίους τρεις μήνες, πέντε οικογένειες θρηνούν ΜΟΝΕΣ τους, για λόγους που ακόμα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ καταλάβει. Και σας ρωτώ. Αυτό θέλουμε; Ενώ ΕΧΟΥΜΕ τη δύναμη να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ το γαμημένο το σύστημα, να στείλουμε στον ΔΙΑΟΛΟ όλους αυτούς που κάνουνε το παρτάκι τους πάνω στα κουφάρια μας, εμείς φωνάζουμε για λίγο και μετά ξεχνάμε. Αυτό θέλουμε; Έχουμε βρει την άκρη και το φως στο τούνελ, αλλά συνεχίζουμε να κοιτάμε φοβισμένα, σαν μικρά και τιποτένια ζωάκια, που τους πήραν τη μητέρα τους. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ; Έχουν βρει τον τρόπο να μας κάνουν να θέλουμε να αντιδράσουμε, αλλά να αισθανόμαστε μικροί και μόνοι σ' αυτό τον βούρκο που έχουν φτιάξει και τον ονομάζουν σύστημα και σας ρωτάω πάλι. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ; Ένα συνεχόμενο κλάμα, μια συνεχόμενη κατάρα σ' αυτούς που μας χαλάνε την σιέστα, ένα συνεχόμενο ΓΙΑΤΙ, σε όλα αυτά που ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, αρνούμαστε να απαντήσουμε;

Έχουμε ο ένας τον άλλον. Καταφέραμε και τους κάναμε να μας κοιτάξουν, είναι ευκαιρία να τους κάνουμε ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ! Δεν είμαστε μόνοι μας, είμαστε ΜΑΖΙ, όσο κι αν φαντάζουμε μονάχοι μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή! Να γίνει αυτή η δολοφονία ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ, απαρχή ενός καινούριου συστήματος, που θα φτιάξουμε ΕΜΕΙΣ! Ας ενωθούμε, ας μαζευτούμε, ας συζητήσουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε ΤΙΠΟΤΑ. Αυτοί έχουν να φοβηθούν ΠΟΛΛΑ!

Απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους bloggers, σε όλα τα παιδιά, νέους, γέρους που ενδιαφέρονται, να συντονιστούμε και να αρπάξουμε την ευκαιρία, πριν φύγει πάλι. Απευθύνω έκκληση στα blog με τη μεγάλη αναγνωσιμότητα, να συντονίσουν μια τέτοια προσπάθεια. Είναι άδικο ο άνθρωπος που, όπως διαβάζω, ανέδειξε τη δύναμη μας σήμερα, αύριο να ξεχαστεί και να φωνάζουμε πάλι για το επόμενο θύμα μιας δειλής και ύπουλης επίθεσης.

Σωκράτη, δε σε ήξερα. Αναπαύσου εν Ειρήνη και μακάρι να μη σε απογοητεύσουμε πάλι.

http://eleoseleoseleos.blogspot.com

Unknown είπε...

Ομολογω δεν τον ειχα διαβασει ουτε ακουσει ποτε, αλλα διαβαζω από το πρωι σε όλα τα blogs ότι δεν ηταν διαπλεκομενος, ασυμβιβαστος και ισως ηταν η μονη ελευθερη φωνη που ασκουσε αποκαλυπτικη δημοσιογραφια. Το ερωτημα είναι ποιον εξυπηρετει η ενεργεια της χεστας και τωρα την αποκαλυπτικη δημοσιογραφια θα την ασκησουν οι “φιρμες”;;;

nikpim

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Δεν έχει σημασία αν γνωρίζαμε ή όχι τον δημοσιογράφο . Σημασία έχει το τραγικό γεγονός που έπληξε μια οικογένεια νέων ανθρώπων με ένα μικρό παιδί , ένα αγέννητο μωρό, μια τραγική χήρα μάνα. Ένας άδικος θάνατος ενός τριανταεπτάχρονου άνδρα εν' ονόματι τίνος;
Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω .
Γιατί ; Τι είναι ικανό να οπλίζει το χέρι ενός έστω και πληρωμένου δολοφόνου;
Μήπως έχει υποτιμηθεί ο εκμαυλισμός ,ο υπανθρωπισμός στις μέρες μας και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι; Μήπως πρέπει πραγματικά να φυλαγόμαστε και από τον ίσκιο μας ;
Έχω μείνει άναυδη και φοβερά φοβισμένη.

angel είπε...

oti kai na pei kaneis se tetoies periptwseis...thakoustei ftwxo kai ligo.....
oxi den prepei na niwsoume fovo...twra einai pou prepei epitelous na doume kapoia pragmata pou kanoun mpam kai ethelotufloume, twra einai pou prepei na xupnhsoume kai na shkwthoume apo tis anapautikes poluthrones mas kai na xexythoume stous dromous....NA DIEKDIKHSOUME TIS ZWES MAS.
Nai tis zwes mas, pou kapoioi athlioi thewroun pws tous anhkoun.....kai tis afairoun apth mia stigmh sthn allh, xwris na ypologisoun to paramikro.
O Swkratis eixe to tharros, to tsagano kai th magia na einai alithinos tosa xronia kai to katafere...allo an kapoioi thelisan na tou kleisoun to stoma mia k kalh.Emeis arage eimaste alithinoi???Fwnazoume dynata to adiko???? i pame opou fysaei o anemos????

As mpei epitelous ena telos...ena telos pou einai sta xeria mas na to valoume...

EMPROS LAE, MH SKYVEIS TO KEFALI!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΟΥΠΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑ , ΤΟΥ ΞΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΣΥΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ , ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Read more: Go to TOP and Bottom