Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Περίεργη εξέλιξη στην υπόθεση Βατοπεδίου

Ενώ στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής εξετάζονται ορκωτοί εκτιμητές για την υπόθεση του Βατοπεδίου πληροφορίες αναφέρουν πως δυο Βουλευτές της ΝΔ (Στυλιανίδης,Λυκουρέτζος) πήγαν στον Αρειο Πάγο για να ασκήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους ως κόμμα.
Εν αναμονή περισσότερων πληροφοριών για το θέμα στο οποίο η ΝΔ υποστηρίζει πως δεν ζημιώθηκε το Δημόσιο με τις ανταλλαγές και συνεπώς δεν υπάρχει σκάνδαλο!!!

update(12:45):Ουσιαστικά μιλάνε για σκευωρία εκ μέρους της κυβέρνησης επικαλούμενοι πορίσματα ορκωτών εκτιμητών που εξαφανίστηκαν από το φάκελο της επιτροπής!
Πράγμα το οποίο αρνείται κατηγορηματικά η πλευρά της κυβέρνησης δια του κυρίου Μπετενιώτη.
Αλλά λόγια ν' αγαπιόμαστε δηλαδή,μια ακόμα κίνηση στην πολιτική σκακιέρα για λόγους εντυπωσιασμού και τίποτα παρά πάνω.
Ολοι από Καραμανλή μέχρι Σαμαρά μιλούσαν τόσα χρόνια για Σκάνδαλο του  Βατοπεδίου και ξαφνικά το βάφτισαν σκευωρία αποσκοπώντας που;
Να μην μπει φυλακή ο κύριος Αγγέλου;Και ποιος Ελληνας πιστεύει ότι θα μπει;

3 σχόλια:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Αγιασμός- δηλαδή με λίγα λόγια- από τον άγιο ηγούμενο Εφραίμ...τι τα θες τι τα γυρεύεις,ως συνήθως μόλις τα πράγματα φτάνουν στα επίπεδα βουλευτών,υφυπουργών,υπουργών και Πρωθυπουργών το γυρνάνε στο καλαματιανό- βάζοντας τον Καραγκιόζη- περί άλλων να τυρβάζει,και ούτε γάτα ούτε και ζημιά.Και μην τον είδατε τον Παναή;.....Από εδώ πάνε κι άλλοι!!!....συνηθισμένο το φαινόμενο και γνωστή η συνταγή!

zeidoron dtsoukas είπε...

Εντάξει,τι ψάχνεις αγαπητέ Χριστόδουλε!Παγώνουν το παιχνίδι,εξοικονομούν χρόνο αλλά και χρήματα από τη συμμετοχή στις εξεταστικές επιτροπές και κάποια στιγμή,σε δέκα χρόνια που λέει κι ο Μητσοτάκης ποιος θα θυμάται το Βατοπέδι!
Καλό βράδυ να έχεις!

Γραφεας Πεζικου είπε...

Προσυπογράφω ανεπιφύλαχτα,το απόλυτα σωστό σχόλιό σου φίλτατε κι αγαπητέ!... Με χρόνο και με πολλά χρήματα "αγοράζουν" το πολυτελές χρονοντούλαπο της ιστορίας για να διαφυλάξουν ενταφιασμένα εσαεί τα τιμίως και δια της εργασίας των αποκτηθέντα ..μήπως πρόκειται ποτέ να ελεγχθεί κανείς από δαύτους;;;

Read more: Go to TOP and Bottom