Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Κύριε Κακλαμάνη δείτε άλλα δυο βίντεο

 
Αυτό είναι το βίντεο που "έθιξε" και εκνεύρισε τον κύριο Κακλαμάνη ώστε να διαμαρτυρηθεί έντονα στον πρόεδρο της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Είναι απαράδεκτο να τον αποκαλούν "Λακέ" και "Δοσίλογο" είπε και ζήτησε την τιμωρία των "δραστών"!

H ομιλία της κυρίας Κανέλη προφανώς από το ένα αυτί μπήκε κι από το άλλο βγήκε κύριε πρόεδρε!
Για το Λεκέ που ψηφίσατε και θα μείνει ανεξίτηλος στις πλάτες των Ελλήνων εργαζομένων δεν μας είπατε που να διαμαρτυρηθούμε και ποιος θα σας τιμωρήσει.
Κρίμα κυρ-Απόστολε,εσύ που τα 'βαζες με το εκδοτικό κατεστημένο να τρομάζεις από τις αναρτήσεις των μπλόγκερς!Βέβαια οι μπλόγκερς είναι ανεξέλεγκτοι,δεν μπορείτε να τους ελέγξετε με την κρατική διαφήμιση.

Δείτε κι αυτό κύριε Κακλαμάνη και σχολιάστε το αν αντέχετε!
Κρατείστε αυτά τα  βίντεο  για να θυμάστε τι ακριβώς κάνατε την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010 στο Ελληνικό κοινοβούλιο και για να βλέπετε  μερικοί τα έδρανα της Βουλής που δεν θα τα ξαναδείτε από κοντά!

6 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Καλα, δεν εχουν λίγη τσιπα πάνω τους;

Εγω αν ημουν στη θεση τους δεν θα ξεπορτιζα ποτε εκτοτε απο τη πόρτα του σπιτιου μου

Βάσσια είπε...

Ίδρωσε τώρα, ειδικά ο Κακλαμάνης που είναι στη δύση του.

Οι άλλοι οι νέοι βουλευτές να μας πούνε τι κάνουν.

Μου συνέβη το εξής περίεργο, δύο βουλευτές που με εκνευρίζουν, τις περισσότερες φορές, είχαν και τον καλύτερο λόγο και θέσεις στις 8 Ιουλίου, η Κανέλλη και ο Ανδρουλάκης.....

Που πάω θεέ μου!
:-)
Καλή Κυριακή

αντωνης είπε...

Καλησπερα Δημητρη.
Αν κοταει ο κυρ (τελος παντων, ας μην επεκταθω σε αυτο) Κακλαμανης και οι ομοιοι του ας βγουν μια βολτα πεζοι να δουν με τα ματια τους το πως τους βλεπει ο κοσμος.
Αλλά χωρις μπατσους και χωροφυλακους διπλα τους.

zeidoron dtsoukas είπε...

Τσίπα;Γιατί ξέρουν τι σημαίνει;
Εσυ δεν θα τα έκανες όλα αυτά,ετούτοι πράγματι δεν τολμούν να εμφανιστούν πουθενά.Μακάρι να κρατήσει αυτή τη στάση απέναντί τους ο κόσμος.
Καλημέρα Ρίκη και καλή εβδομάδα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Βάσσια μου συγκλονιστική η ομιλία της Λιάνας αλλά...σε ποιούς τα 'λεγε!Σε χορτάτους κι άεργους.Είναι δυνατόν να καταλάβουν.Για τον κύριο Ανδρουλάκη γιατί τον θαυμάζεις,δεν ψήφισε κανονικότατα;Από λόγια έχουμε χορτάσει,ο συγκεκριμένος το 89 στη Βουλή κατακεραύνωνε τον Αντρέα για μια ώρα περίπου και στο τέλος λέει δεν συμφωνώ με την παραπομπή του.Τυχαία βρέθηκε μετά στο ΠΑΣΟΚ;Δεν νομίζω!!!
Να είσαι καλά,καλή εβδομάδα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αντώνη πλάκα κάνεις!Ξέχασες τη τράβηξε ο Κακλάμανης όταν βρέθηκε στην πλατεία Κοραή και πως φυγαδεύτηκε;Το μόνο κέρδος απ' όλη αυτή την ιστορία είναι ότι ξύπνησε ο κόσμος κι έπαψε να τους έχει σε υπόληψη.Να είσαι καλά φίλε,καλή εβδομάδα!

Read more: Go to TOP and Bottom