Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Τολμήστε και πείτε όχι κυρίες και κύριοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Κυρίες και κύριοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τα ψέματα τελείωσαν!
Ηρθε η ώρα του μεγάλου ΝΑΙ ή του μεγάλου ΟΧΙ,ήρθε η ώρα να διαλέξετε.
Με το λαό που σας ψήφισε ή με το κόμμα που σας έδωσε το χρίσμα του υποψήφιου Βουλευτή.
Στο διάστημα που προηγήθηκε της συζήτησης στη Βουλή του ασφαλιστικού νομοσχεδίου πολλοί εξ υμών (Κουρουμπλής,Γιανακά,Κουτσούκος,Κουσελάς κλπ) είχατε την ευκαιρία να ξεσπαθώσετε κατά των διατάξεων τόσο του ασφαλιστικού όσο  και του εργασιακού.Γεμίσατε τα ΜΜΕ και τις ιστοσελίδες με πύρινες δηλώσεις για τα ανάλγητα μέτρα και την εξαθλίωση των εργαζομένων.
Βέβαια στην αρχή είχατε την ασπίδα του Προεδρικού Διατάγματος και πυροβολούσατε εκ του ασφαλούς.
Τώρα όμως θα πρέπει να αποδείξετε πως όλα αυτά δεν ήταν λεονταρισμοί για λαϊκή κατανάλωση κι εντυπωσιασμό των ψηφοφόρων σας αλλά τα πιστεύατε.
Εφτασε η στιγμή που θα πρέπει να ψηφίσετε ονομαστικά και επί της αρχής του νομοσχεδίου και κατ' άρθρον και μάλιστα υπό την απειλή της διαγραφής.
ΤΟΛΜΗΣΤΕ κυρίες και κύριοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να υψώσετε το ανάστημά σας και να δούμε πόσους έχει τη δυνατότητα να διαγράψει ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός.
Μπροστά στο σταυροδρόμι της ευθύνης και των αποφάσεων για το μέλλον ενός ολόκληρου λαού το θέμα δεν είναι αν θα έχει διαρροές η Κυβερνητική παράταξη.
Το θέμα κυρίες και κύριοι είναι να μην μπει η εργατική τάξη στη μέγκενη των μέτρων που θα τη συνθλίψουν. 
Βλέπετε ότι ακόμα κι αυτή τη στιγμή αμφιβάλουν και οι ίδιοι για την απόδοση των βάρβαρων μέτρων τους.
Μόλις πριν από λίγο στη Βουλή ο κύριος Λοβέρδος δήλωσε:"Αν όλες οι αλλαγές μας περπατήσουν όπως τις σχεδιάζουμε,τότε θα ..."!
Αν δηλαδή δεν περπατήσουν βράσε ρύζι και πάμε για νέα μέτρα σε απλά Ελληνικά.
Εξαναγκάστε λοιπόν κυρίες και κύριοι Βουλευτές με την αρνητική  ψήφο σας την Κυβέρνηση ν' αποσύρει τα μεσαιωνικά μέτρα κατά των εργαζομένων και να ψάξει να βρει τα λεφτά εκεί που τα πήραν.
Στους κλέφτες πολιτικούς και των δυο μεγάλων παρατάξεων,στους επιχειρηματίες και στους εφοπλιστές των θαλασσοδανείων και των αναθέσεων,καθώς και στους τραπεζίτες που πίνουν το αίμα του απλού κοσμάκη θησαυρίζοντας.
Να δημεύσουν σήμερα κιόλας τις περιουσίες των καταχραστών του δημοσίου χρήματος και να στείλουν τους ίδιους στη φυλακή χωρίς εξεταστικές και ατέρμονες συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.
Να βάλουν τάξη στις αλόγιστες σπατάλες του δημόσιου τομέα,να φορολογήσουν την αμύθητη περιουσία της εκκλησίας και να αξιοποιήσουν τη δημόσια περιουσία που ρημάζει.
Αν γίνουν όλα αυτά κι ακόμα χρωστάμε τότε να το συζητήσουμε σε λογική βάση κι όχι πονάει κεφάλι,κόβω κεφάλι αφού δεν είναι το δικό μου.
Οχι όμως με την ψήφο σας σε δυο νομοσχέδια να βάλετε πλάτη ώστε να δημιουργήσετε την κοινωνία των δύο τάξεων.Από τη μία οι έξυπνοι-πλούσιοι κι από την άλλη τα κορόιδα οι εργαζόμενοι που συν τοις άλλοις όλα αυτά τα χρόνια ήταν οι μόνοι που πλήρωναν στην ώρα τους φόρους κι εισφορές.
Αυτό κυρίες και κύριοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα το επιτρέψει η εργατική τάξη και το γνωρίζετε πολύ καλά.Εκτός κι αν σας έχει διαβεβαιώσει ο κύριος Πάγκαλος πως θα κατεβάσει τα προσφιλή του τανκς.
Τολμήστε και σταματήστε τα Ιουλιανά του 2010 πριν καν αρχίσουν.

8 σχόλια:

αντωνης είπε...

Για μενα θα ειναι πολυ μεγαλη εκπληξη αν καποιοι απο τους βουλευτες του ΠΑΣΟΚ (οι οποιοι να μην ξεχναμε οτι ψηφισαν το μνημονιο) καταψηφισουν το ασφαλιστικο νομοσχεδιο.

Μακαρι να γινει, αλλά δεν το ελπιζω.

Καλησπερα Δημητρη.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Αν όλες οι αλλαγές μας περπατήσουν όπως τις σχεδιάζουμε,τότε θα ...



Αν κι εγω ειχα α......θα ημουν αντρας....

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Αντώνη ούτε 'γω το ελπίζω αλλά αυτοί από μόνοι τους έβγαιναν και μίλαγαν δεν τους πίεζε κανένας.
Για να δούμε τώρα είναι αντάρτες ή παλικαράκια της φακής!
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ρίκηηη πιπέρι!
Γιατί αυτοί οι μάγκες που τόσες μέρες το έπαιζαν αντάρτες αν δεν πουν όχι θα είναι άντρες;Δεν νομίζω!
Καλό βράδυ!

ΓΗΓΕΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ είπε...

ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΖΕΙΔΩΡΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΔ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΤΡΩΑ ....ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ....

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

χα χα χα
Γιατι καλε μου πιπερι, κατ αρχην δεν το ειπα ολο και κατα δευτερον την αληθεια δεν ειπα;

zeidoron dtsoukas είπε...

Στέλιο μου επιβεβαιώθηκες!
Από τη Γιανακά και 'γω δεν περίμενα κάτι διαφορετικό,από τον Παναγιώτη τον Κουρουμπλή όμως έχω απαιτήσεις γιατί έχει δείξει πως διαφέρει από τους άλλους.Για να δούμε στην κατ' αρθρο ψηφοφορία τι μέλλει γενέσθαι;
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Υ.Γ.:Θα γράψεις τίποτα στο μπλογκ σου;

zeidoron dtsoukas είπε...

Μωρέ εσύ αλήθεια είπες,αυτοί τι μας τσαμπουνάγανε τόσο καιρό από δω κι από κει!
Παλικαράκια της φακής όλοι τους,νομίζουν πως ο κόσμος τρώει ακόμα κουτόχορτο.Θέλω να τους δω πως και πότε θα τολμήσουν να εμφανιστούν στους ψηφοφόρους τους.Θα ανεβάσουν απότομα την τιμή της ντομάτας.
Καλό ξημέρωμα Ρίκη!

Read more: Go to TOP and Bottom