Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Υπαρξιακά ερωτήματα για την… υφαλοκρηπίδα μας

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα Πέμπτη, 22 Ιουλίου, το "ΠΟΝΤΙΚΙ" με λουόμενες με υπαρξιακά ερωτήματα για την… υφαλοκρηπίδα τους. Η μια νιώθει ότι ψάχνουν στην υφαλοκρηπίδα της οι Τούρκοι ενώ η άλλη προσπαθεί να την παρηγορήσει, θυμίζοντας της τι τράβηξε η … υφαλοκρηπίδα μας και από το ΔΝΤ (Σελ. 10-13)

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ… ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ με τα νέα μέτρα και από σήμερα κλιμάκιο 30 ειδικών κατσικώνονται σε υπουργεία και κρίσιμες υπηρεσίες. Στόχος τους είναι να μην κυκλοφορεί ευρώ χωρίς να ξέρουν από πού έρχεται και που πηγαίνει. (Σελ. 4)

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΡΙΔΕΣ…Το σουλάτσο του ωκεανογραφικού «Πίρι Ρέις» στο Αιγαίο ξεπερνάει τα όρια της επίδειξης ισχύος της γείτονος και αγγίζει την επιβολή της τουρκικής…αντίληψης για τον χάρτη του Αιγαίου. (Σελ. 15-17)

Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ …Σε «μνημονιοφρουρούς» και «μνημονιοαντάρτες» διχάζονται τα κυβερνητικά στελέχη με μια προσπάθεια να ψαρέψουν στα θολά νερά και από τη μια να ψήσουν την τρόικα ότι τηρούν ευλαβικά το μνημόνιο και από την άλλη να αντιμετωπίσουν την οργή των πολιτών. (Σελ. 9)

ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ «κτυπάει» για τον τέως πρωθυπουργό και «κουφαίνει» τον Σαμαρά… Η προχθεσινή εξέλιξη με την επιβολή των περιοριστικών όρων στον Αγγέλου, για την υπόθεση του Βατοπεδίου, οι βολές του Ζορμπά για την υπό-

θεση των δομημένων ομολόγων στη Βουλή, αλλά και το κλίμα ακόμη και στο εξωτερικό για την Οικονομία οδηγούν και πάλι στην εσωστρέφεια και τη ΝΔ σε δύσκολα μονοπάτια (Σελ 10)

Η ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ της Σέχτας σκόρπισε το θάνατο… Ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας ήταν το επόμενο τραγικό θύμα της Οργάνωσης, που μετά από 18 μήνες σιγής, έδειξε ότι εννοούσε τις προειδοποιήσεις που είχε κάνει σε προηγούμενες προκηρύξεις της… (Σελ 14)

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ρουμελιώτη από την θέση του εκπροσώπου της Ελλάδος στο ΔΝΤ και η κόντρα του με τον Παπακωνσταντίνου. Το «Ποντίκι» αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο του αποκεφαλισμού του για χάρη του υπουργού Οικονομικών. (Σελ. 22)

ΕΜΜΟΝΗ φαίνεται να έχει γίνει για τον υπουργό Οικονομικών η συνάδελφος του στο υπουργικό συμβούλιο Λούκα Κατσέλη… Την έχει στοχοποιήσει για τα καλά, ακόμη στις αναφορές του προς τους ελεγκτές… με τους οποίους θα πρέπει να πούμε ότι διατηρεί άριστες σχέσεις… (Σελ. 46)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom