Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Προφητικά δημοσιεύματα ή ειρωνεία της τύχης;


Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010

Τρόμος σε μεγαλοδημοσιογράφους και δικαστικούς για επίθεση από τρομοκράτες



Οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι δικαστικοί είναι οι επόμενοι στόχοι των τρομοκρατών είτε είναι αληθινή η προκήρυξη είτε όχι. Είναι δεδομένο ότι οι τρομοκράτες θα ανοίξουν τα μέτωπα καθώς δεν είναι δυνατόν όσο διευρύνουν τους ορίζοντες τους και τις επαγγελματικές ομάδες να είναι όλοι φυλασσόμενοι!
Και εκεί έχει την ευθύνη το υπουργείο προστασίας του πολίτη. Με ποιο κριτήριο δίνει...
φύλαξη σε κάποιους δημοσιογράφους ή δικαστικούς και όχι σε άλλους; Με κριτήριο ότι έχουν κάνει λαμογιά και αποτελούν στόχο ή έχουν αποκαλύψει και μπήκαν στο στόχαστρο; Πάντως η προκήρυξη των τρομοκρατών του υπασπιστή φέρεται να λέει:
"Απευθυνόμαστε σε όλους εκείνους, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνέβαλαν στο να βρεθεί ο λαός στη δίνη της ανέχειας, και δίχως ίχνος ντροπής, πέταξαν τα όνειρα του στο καιάδα του Δ.Ν.Τ. Προς εσάς τους πολιτικούς, που υφαρπάζεται δεκαετίες τώρα την ψήφο του ανυποψίαστου πολίτη, και την μετατρέπετε αυθαίρετα σε προσωπικό εξουσιαστικό μέσο ισχύς και πλουτισμού, σας γνωστοποιούμε ότι είστε στόχος. Προς εσάς τους μεγαλοπαράγοντες της οικονομικής ζωής, που πρωταρχικό μέλημα σας ήταν και παραμένει το ασύδοτο κέρδος, η αλλοτρίωση και ο έλεγχος του πολιτικού συστήματος, δια μέσου του χρηματισμού και της διαπλοκής, σας γνωστοποιούμε ότι είστε στόχος. Προς εσάς που ελέγχεται τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και κατ' επέκταση τη σκέψη του πολίτη (Καναλάρχες, μεγαλοεκδότες και μεγαλοδημοσιογράφους) εσείς και εάν είστε στόχος. Σε όλους εσάς τους, φιλοσυστημικούς μεγαλοσυνδικαλιστές, δικαστικούς λειτουργούς, μεγαλοδικηγόρους, μεγαλογιατρούς και κάθε τι μεγαλόσχημο, σας παρακολουθούμε και είστε στόχος. Εγκαταλείψτε το καράβι ομαλά όσο είναι καιρός. Παραδώστε το τιμόνι στο λαό και ας αποφασίσει εκείνος για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει".
Share on Facebook

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Ήθελαν νεκρό τον υπουργό Μ.Χρυσοχοίδη


Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ήθελαν τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη νεκρό και γιαυτό τον λόγο έστειλαν δέμα στον όροφο και μάλιστα στο γραφείο ακριβώς δίπλα του. Ο συγκεκριμένος χώρος έχει ισοπεδωθεί κάτι που σημαίνει ότι έβαλαν τόσο...


μεγάλη ισχυρή εκρηκτική ύλη για να δολοφονήσουν και τον υπουργό αφού θα ήταν δίπλα στο γραφείο που θα άνοιγε το θέμα.
Δεν υπήρχε ούτε καν προειδοποίηση. Μιλάμε για δολοφονική επίθεση που μόνο ΣΕΧΤΑ μπορεί να θυμίσει βάσει των άλλων επιθέσεων που έκανε και ήθελε νεκρούς.

O Θεός να αναπαύσει τον Γιώργο Βασιλάκη

Share on Facebook

Προφητικά δημοσιεύματα ή ειρωνεία της τύχης;
Ο Σωκράτης Γκιόλιας λίγες μέρες πριν είχε γράψει και για δολοφονία δημοσιογράφου και για χτύπημα της ΣΕΧΤΑ!
Βέβαια μόλις χτες,μετά τη δολοφονία του,τα παιδιά του "Τρωκτικού" παραδέχτηκαν πως το blog ήταν ΟΡΑΜΑ και ΙΔΕΑ του Σωκράτη κι ο ίδιος η ψυχή του.
Ας είναι το πρώτο και τελευταίο θύμα της ελεύθερης διακίνησης ιδεών στο διαδίκτυο.Καμιά φωνή δεν θα σιγήσει,κανένα blog δεν θα κλείσει!
Η πολιτεία οφείλει το συντομότερο να βρει τους δράστες του στυγερού εγκλήματος,όποιο προσωπείο κι αν φοράνε,όποια κέντρα κι αν τους κατευθύνουν!
Αλλιώς μαζί με το Σωκράτη σήμερα το απόγευμα κηδεύεται κι η Δημοκρατία μας.

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Η ιδέα και το όραμα του Σωκράτη Γκιόλια

Η ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ...



ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΑΝ BLOG σας αναφέρουμε ότι ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ του troktiko.blogspot.com ήταν του Σωκράτη Γκιόλια!ΝΑΙ η ιδέα και το όραμα αυτού του blog άνηκε στον Σωκράτη Γκιόλια και όλοι εμείς πορευτήκαμε με τούτη την ιδέα,ενός ανεξάρτητου blog που θα μπορούσε να είναι η φωνή όλων σας.Αυτό που ήθελε ο Σωκράτης Γκιόλιας είναι να υπάρχει ένα ανεξάρτητο μέσο στο οποίο όποιος αισθάνεται αδικημένος, να μπορεί να εκφράσει το παράπονο του,την καταγγελία του χωρίς δόλο και σκοπιμότητες!Και βάση αυτού πορευτήκαμε όλοι εμείς χωρίς καλά καλά να γνωριζόμαστε μεταξύ μας αφού άλλωστε ...
είμαστε χιλιάδες! Η ανιδιοτέλεια ήταν πάντα ο οδηγός μας για να βάζουμε το οποιοδήποτε κείμενο!Αυτό πλήρωσε ο Σωκράτης Γκιόλιας.Για όλους εμάς ουσιαστικά πλήρωσε..
όσο για το κείμενο που μπήκε νωρίτερα,συγχωρέστε μας υπάρχουν και νέα παιδιά που όντως δεν γνώριζαν το Σωκράτη μας και το ΟΡΑΜΑ του για το οποίο και πλήρωσε.Το όραμα του Σωκράτη ήταν να μην ανήκει σε κανέναν,,,Οι τίτλοι ιδιοκτησίας ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ!

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom