Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Η παρθένος σήμερον...

KΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου (ανήμερα της «επετείου» της αποστασίας), το "ΠΟΝΤΙΚΙ" με πολλές ευχές στον επίτιμο για την 45η επέτειο από την ημέρα της αποστασίας του, καθώς και με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και αναλυτικές λεπτομέρειες για την απόπειρα …παρθενογένεσης της Ντόρας στο πολιτικό σκηνικό. Ως βρεφοκρατούσα το περιούσιο κόμμα της, υπό το άγρυπνο βλέμμα του πατέρα της, προστάτη και αποστάτη , μάς ζητά να ξεχάσουμε την 35ετή πορεία της και τις ευθύνες της κατά την μαύρη διακυβέρνηση της ΝΔ. Ολα θέλει να τα αλλάξει εκτός από τον εαυτό της (Σελ. 10-13)
ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΔΗ ΑΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ … ΠΙΑΣΤΟΝ κινείται ο Γιώργος Παπανδρέου, που τις τελευταίες (πολλές) μέρες κάνει ασκήσεις αναπνοής για να μην εκραγεί, αν πιστέψουμε τις διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου. Με μοναδικό όπλο την απειλή και προσδοκία ανασχηματισμού επιχειρεί να τιθασεύσει την κυβερνητική παράταξη που έχει αυτονομηθεί ως άτακτος στρατός κάτω από την πίεση της πολιτικής κατάρρευσης. (Σελ. 4-5)

2 σχόλια:

Side21 είπε...

Κακοήθειες τώρα ...
Ελπίζω να μην κατηγορηθούν
για οικογενειοκρατία ο Γιωργάκης κι η Ντορούλα !!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Το κακό αγαπητέ Αγρυπνε είναι πως δεν φαίνεται οι διάδοχοι των συγκεκριμένων να ακολουθούν την παράδοση!Τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους,το 'χεις σκεφτεί;

Read more: Go to TOP and Bottom