Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Προέδρος να 'ναι κι ας είναι και στον Παναθηναϊκό


Είναι σκληρό να μένεις χωρίς καρέκλα...
Μέσα στον αλαλαγμό για το Ασφαλιστικό, μέσα στο αλαλούμ με το black-out της απογραφής, μέσα στον γενικότερο χαμό, όπου τα πάντα καταρρέουν γύρω μας και τίποτε δεν μένει όρθιο, να και μια φωνή λογικής, μια φωνή ηρεμίας και σύνεσης που έρχεται να γαληνέψει τα πνεύματα, να προτείνει διεξόδους, να ανοίξει νέους δρόμους.
Κι αυτή η φωνή έρχεται από τα αριστερά, από την σπαρασσόμενη και πολυδιασπασμένη Αριστερά, που αν ήξερε την δύναμή της θα μπορούσε να κάνει ανατροπές, αλλά οι ηγεσίες της κοιτάνε μόνο τα τσιφλίκια τους και τα αμπελοχώραφά τους, χωρίς να τους νοιάζει τίποτε άλλο, παρά μόνο να διατηρήσουνε το κομματάκι της πίτας που τους αναλογεί.
Αλλά να, μια φωνή από τα παλιά έρχεται να ξαναδώσει ελπίδα, έρχεται μπαίνοντας μπροστάρης στους αγώνες, είναι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. Το είπε ξεκάθαρα και τράνταξε το κοιμισμένο σύστημα:
"Συλλογικότητα και ενότητα, κανένας δεν περισσεύει» ήταν το μήνυμά του!!!
Παλιά το όνομά του είχε ακουστεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά δεν του 'κατσε κι επειδή ο Κωνσταντόπουλος ήταν πάντα δίπλα στον λαό, ξέρει από λαϊκή σοφία και γνωρίζει ότι "απ' το ολότελα, καλή κι η Παναγιώταινα"...
Έτσι, αντί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έγινε Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, τι Λωζάνη, τι Κοζάνη δηλαδή!!!
Κι επειδή ο κυρ-Νίκος ήντουνα πάντοτις δημοκράτης, εκλέχτηκε σε αυτή τη θέση με 15 ψήφους υπέρ και πέντε λευκά και για να κλείσει τα στόματα όσων τον έλεγαν παλιότερα ότι ήτανε "του σαλονιού", δεν έκρυψε ότι είναι προσωπικός φίλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη όπως και του Παύλου Γιαννακόπουλου, που ως γνωστόν οι πρώτοι ήταν κολλητάρια με τον λαοφιλή Τσαουσέσκου, ενώ ο Παύλος έχει την ασπιρίνη που είναι το φάρμακο του λαού...
Αυτοί άλλωστε τον πρότειναν να ηγηθεί της προσπάθειας για ανασυγκρότηση της Ελλάδας που τόσο δοκιμάζεται.
Όχι, όχι δεν τρελλάθηκα, δεν με χτύπησε ο ήλιος στο κεφάλι, ο ίδιος ο κυρ-Νίκος το είπε:
"Το ποδόσφαιρο αποτελεί μέρος της κοινωνίας. Βρίσκεται σε συνεχή αλληλεπίδραση με όλο τον κόσμο της χώρας. Ελπίζω η συμμετοχή μου στα κοινά του Παναθηναϊκού να έχει συμβολή και στην γενικότερη αναδημιουργία της χώρας."!!!

Αν θέλετε να τον θαυμάσετε να εξαγγέλει στο MEGA (πού αλλού;) το μανιφέστο του, μπείτε εδώ (στην δεξιά στήλη) και φασκελώστε ελεύθερα!!!
Από το ΚΕΝΤΡΙ

Σχόλιο ΖΕΙΔΩΡΟΝ:Ο άνθρωπος αυτός σπούδασε Νομικά,ξεκίνησε ως αντιστασιακός επί χούντας και στις αρχές της μεταπολίτευσης θήτευσε στο ΠΑΣΟΚ απ' όπου διαγράφηκε για να γίνει ιδρυτικό στέλεχος του Συνασπισμού και πρόεδρος του για μια δεκαετία σχεδόν,χρημάτισε εξωκοινοβουλευτικός υπουργός στην περίοδο της συγκυβέρνησης του βρώμικου '89,νομικός σύμβουλος του εφοπλιστή Αλαφούζου κι έπαιξε αρκετά τ' όνομά του για Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2005,όταν κατηγορήθηκε για βιαιοπραγία από την πρώην σύζυγό του,κατέληξε στα 68 του χρόνια πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας!!!Του πολυμετοχικού(εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες)Παναθηναϊκού!
Την Αριστερά σίγουρα δεν τη βοήθησε να βρει το δρόμο της.
Λέτε ο Παναθηναϊκός να έχει καλύτερη τύχη στα χέρια του;
Πάντως αν το δούμε πιο ρεαλιστικά ο ίδιος ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είχε καλύτερη εξέλιξη από τον Γιώργο Λούβαρη,το άλλο πρωτοπαλίκαρο του Αντρέα Παπανδρέου.

8 σχόλια:

Βάσσια είπε...

Αν τον απομονώναμε από το παρελθόν του, της πολιτικής, των σπουδών, των συμβουλών, των φίλων γενικά......

Ως φίλαθλος του ΠΑΟ παίζει;

;-)

zeidoron dtsoukas είπε...

Σωστή η σκέψη σου Βάσσια μου!
Δια της αφαιρετικής καθίσταται δικαιωματικά ο πλέον κατάλληλος καθότι είναι Παναθηναϊκών αισθημάτων.
Πως όμως μπορούμε να απομονώσουμε όλα τ' άλλα;Βλέπεις η ριμάδα η μνήμη δεν το επιτρέπει.
Καλό βράδυ να έχεις!

( fortounata) είπε...

φίλαθλος της καρέκλας.από χθες το συζητάμε.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Zeidoron
δηλαδή και εγώ που ειμαι ΑΕΚ,μπορώ να γίνω ο πρόεδρος της?
μήπως έχω ελπίδες και για τη REAL?

zeidoron dtsoukas είπε...

Φουρτουνάτα έχεις ακούσει που λένε για τα λεφτά τα κάνεις όλα;
Είναι γλυκό το άτιμο όπως και η δόξα.
Καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ανέστη μου δεν φτάνει!
Δεν υπήρξες πρόεδρος πολιτικού κόμματος,δεν έχεις υποθέτω φίλους εφοπλιστές και σίγουρα δεν σε έχει καταγγείλει η γυναίκα σου για ξυλοδαρμό,συνεπώς μέχρι πρόεδρο της ομάδας του Γόνιμου σε βλέπω όχι παραπάνω.Καλό βράδυ!

Side21 είπε...

Ποιός τόλεγε ....
πως θα γινόσουν άλλος !!!
Το κακό είναι πως έγινε
κανόνας για την Αριστερά ...

zeidoron dtsoukas είπε...

"Που ήσουν νιότη που 'δειχνες πως θα γινόμουν άλλος"!!!
Δυστυχώς αγαπητέ Αγρυπνε έτσι είναι,προφανώς η Αριστερά είναι καλό σχολείο για επαγγελματίες-αριβίστες!
Να είσαι καλά,καλημέρα!

Read more: Go to TOP and Bottom