Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Το ΦΕΚ Γ 82 του 2004 και κάποια βίντεο δείχνουν το ήθος του κυρίου Αντιπροέδρου

Αυτό είναι το ΦΕΚ  Γ 82 του 2004 με το οποίο διορίστηκε στη Βουλή η κόρη του αψεγάδιαστου κυνηγού κεφαλών κι Αντιπροέδρου της κυβέρνησης!Μόλις 16 μέρες μετά τις εκλογές και με φαρδιά πλατιά την υπογραφή της κυρίας Ψαρούδα!!! 
Πρωινές ευχές σε δημοσιογράφο
Ποιον να εννοεί;
Κι όμως αυτός ο άνθρωπος παντρεύτηκε γυναίκα νεώτερη του κατά 30 χρόνια,η οποία παρεμπιπτόντως θα κατέβει για δήμαρχος Σαρωνίδας!
Να τον χαίρεστε "σύντροφοι",όπως και σεις εκεί στο MEGA που 'χετε γίνει γραφείο τύπου του συνταξιούχου "δικηγόρου" και δεύτερου τη τάξη στην κυβέρνηση!

6 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Εδώ ταιριάζει το ....
"Ο δάσκαλος που δίδασκε και Νόμο δεν εκράτει."
Λες και ο χρόνος παραμονής σε μιαν θέση άρει την "νομότυπη" μεν, αχαρακτήριστη για έναν κυβερνητικό έκπρόσωπο δε, χρήση του εν λόγω Νόμου σε ΄όφελος στενού συγγενικού του προσώπου.
Γι αυτό σου λέω Δημήτρη μου τους συχάθηκα όλους . Κανέναν δεν εμπιστεύομαι κι ας καίγονται και τα χλωρά μαζί με τα ξερά. ....Ποια χλωρά; Ξέρεις Εσύ κανένα χλωρό ;;;
Την καλημέρα μου

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΓΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕ Γ ΠΡΩ ΠΡΩΙ.ΓΙΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΙ ΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡ....Α ΑΣ ΟΨΟΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Καλε ποιος παντρευτηκε παλι 30 χρονια νεωτερη γυναικα η οποια κτλ κτλ

Ο Παγκαλος;
Καλε εγω οι δυο μας να μεινουμε στο κόσμο αυτον δεν τον πλησιαζω

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου καλημέρα!
Πάντως ο καυγάς Χατζηγάκη-Πάγκαλου έβγαλε στη φόρα όλη τη σαπίλα του πολιτικού μας συστήματος.Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει.Οι πανάθλιοι μαγειρεύουν τους νόμους στα μέτρα τους και μετά με περισσό θράσος ισχυρίζονται πως όλα είναι νομότυπα.Ακόμα κι αυτό που λέμε ΑΣΕΠ πανάκια είναι,αφού μπαίνουν συγκεκριμένες προδιαγραφές και το συμβούλιο απλά εξετάζει αν οι υποψήφιοι τις έχουν!!!
Υπάρχουν και χλωρά (όλοι εμείς που είμαστε στην απέξω) και καταβάλουμε προκαταβολικά το τίμημα του καψίματος!

zeidoron dtsoukas είπε...

Χαλάρωσε Θανάση,έχουμε και μια ηλικία.Αστους να ξεβρακώνονται μέρα με τη μέρα,σε λίγο θα κυκλοφορούν όλοι τους σχεδόν με θωρακισμένα αυτοκίνητα!
Φίλε δεν ξέρω κάνεις δεν κάνεις εκπομπές,δεν μπορώ να μπω γιατί η σύνδεσή μου σέρνεται.Ηδη έχω υπογράψει με την On telecom που λένε ότι είναι καλή εδώ στου Ζωγράφου αλλά με πάνε από βδομάδα σε βδομάδα.
Με το θέμα της υγείας τι έκανες,όλα εντάξει;

zeidoron dtsoukas είπε...

Ρίκη μου γι' αυτό δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ δήμαρχος Σαρωνίδας!!!
Αλλωστε ο έρωτας είναι τυφλός(λέμε τώρα)!
Διάβασε εδώ και βγάλε συμπεράσματα για την κυρία του κυρίου με την οποία είστε και συνάδελφοι,είναι και δημοσιογράφος πέρα από επιχειρηματίας!

Read more: Go to TOP and Bottom