Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Οργισμένη απάντηση του "Troktiko" για την απόπειρα φίμωσής του


Άθλια επίθεση του συστήματος στο troktiko - Ραγδαίες εξελίξεις για τις οποίες θα μιλήσουμε με στοιχεία και ονόματα



ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΟ

Ζητούμε συγνώμη και πάλι αλλά τις αποκαλύψεις θα τις βάλουμε αύριο(αν δεν μας έχει κλείσει η google).

Πρόκειται για μια προληπτική και φασιστική λογοκρισία του Αμερικανικού κολοσσού που αποφάσισε να βάλει λουκέτο στο πρώτο blog σε όλο τον κόσμο.

Είναι δεδομένο ότι αύριο οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα σας ενημερώσουμε για το τι ακριβώς έχει συμβεί.
Ήδη έχουμε ενημερωθεί και μπορούμε να πούμε ότι όχι μόνο δεν παραβιάζουμε τους όρους του blogger αλλά δεν εκμεταλλευόμαστε πολλά από τα προνόμια που μας παραχωρεί η νομοθεσία.

Επειδή το παιχνίδι ήταν βρώμικο θα απαντήσουμε όπως τους πρέπει και θα αποκαλύψουμε ποιοι είναι πίσω από αυτή την άθλια επίθεση. Αν χρειαστεί θα φύγουμε και από εδώ και θα πάμε αλλού όμως εκεί πια δεν θα μπορεί καμία google να βάλει λουκέτο και θα είμαστε ακόμα πιο αυστηροί.

Αν σας πούμε τα ονόματα όσων επέβαλαν την λογοκρισία και μάλιστα την αιτήθηκαν θα πέσετε από τα σύννεφα. Εκεί θα καταλάβετε ποιοι είναι οι ταγοί της εξουσίας.
Ποιοι φοβούνται την κριτική και πως χρησιμοποίησαν άλλα μέσα για να κλείσουν το troktiko.


Η φασιστική επίθεση κατά του troktikou έχει όνομα και επίθετο

Eλληνικός δάχτυλος και μάλιστα γνωστά πρόσωπα κρύβονται πίσω από την επιχειρούμενη προσπάθεια φίμωσης του troktikou. Μετά το χθεσινό λουκέτο για λόγους που δεν μας έγιναν ΕΠΙΣΗΜΩΣ γνωστοί αλλά τους μάθαμε , μπορούμε πλέον να πούμε ότι ζούμε στον Αμερικανικό αστερισμό και σε μια χώρα που δεν μπορεί να προφυλάξει την ελευθερία της έκφρασης.

Το μοναδικό blog που έχει βάλει ακόμα και τηλέφωνο για να εξυπηρετεί τον κόσμο δέχθηκε επίθεση και συνεχίζει να έχει πλέον ανοιχτό μέτωπο με την google καθώς οι άνθρωποι θεωρούν ότι παραβιάσαμε τους όρους τους. Ποιοι είναι αυτοί οι όροι; Ποιος έκανε επίθεση στην google και αυτοί ενοχλήθηκαν και από που ενημερώθηκαν για ποιες αναρτήσεις μας;

Γιατί δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να απαντήσουμε και γιατί δεν ενημερωθήκαμε για την επικείμενη φίμωση;

Αυτοί δεν είναι δημοκρατικοί αλλά φασιστικοί όροι.

Η δημοκρατία και η ελεύθερη έκφραση πλήττεται βάναυσα όμως ένα θα πρέπει να ξέρουν. Το κύμα της οργής θα γίνει μεγαλύτερο και η αντίδραση θα είναι τεράστια.

Έχουμε έτοιμες λύσεις οι οποίες δεν θα στηρίζονται στον οποιοδήποτε Αμερικανό υπάλληλο θέλει να εκτελέσει της εντολές του συστήματος που έχει βάλει την χώρα στον γύψο.

Μπορούμε και μόνοι μας για να δούμε μετά τι θα λένε οι λαλίστατοι δημοσιοκάφροι που επιτίθενται και μιλάνε για ανωνυμία. Να δείτε ότι το παιχνίδι το παίζουμε καλύτερα με τους δικούς σας όρους.

troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom