Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Θρίαμβος των γυναικείων ομάδων μας στην Ευρώπη


Μέσα σ'ένα τετραήμερο τρία κύπελλα Ευρώπης κατέκτησαν αντίστοιχα τρεις γυναικείες Ελληνικές ομάδες.Καθόλου ευκαταφρόνητη σοδειά.
Σήμερα η  ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης υπερασπίστηκε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο του Τσάμπιονς Καπ για δεύτερη συνεχόμενη φορά επικρατώντας της Κίνεφ Κίρισι στον τελικό με 10-7.


Προχτές 7/4/2010 η επίσης γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Εθνικού κατέκτησε το LEN Trophy γυναικών καθώς επικράτησε 17-13 στα πέναλτι της Χάντι Μανσίσκ σε έναν αγώνα θρίλερ στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Ο Εθνικός είναι η δεύτερη ελληνική ομάδα που κατακτά το LΕΝ Trophy, αφού το ίδιο είχε κάνει η Βουλιαγμένη το 2003.



Ενδιάμεσα των δύο κυπέλλων της υδατοσφαίρισης η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού κατέκτησε το Eurocup στο μπάσκετ.Τα κορίτσια του Αθηναϊκού έγραψαν ιστορία. Αν και έχασαν με 53-57 από την Ναντέζντα στο δεύτερο τελικό του Eurocup που έγινε στο κλειστό του Βύρωνα, κατέκτησαν το τρόπαιο χάρις στη νίκη τους με 65-57 στον πρώτο αγώνα που έγινε στη Ρωσία!
Τα συγχαρητήριά μας στις κοπέλες των τριών Ελληνικών ομάδων,στους προπονητές τους και σ' όσους συνετέλεσαν για να έρθουν οι τρεις Πανευρωπαϊκές διακρίσεις στη χώρα μας.
Πάντα τέτοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom