Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΟΧΙ στην Οικονομική Χούντα


"Δεν είχα άλλη επιλογή εδώ που φτάσαμε"!!!
Αυτά δήλωσε ο πρωθυπουργός μας με προσποιητή λύπη αλλά καθόλου ντροπή ανακοινώνοντας τα νέα απάνθρωπα μέτρα στους εκπροσώπους των εργαζομένων.
Κόβονται δώρα κι επιδόματα από μισθούς και συντάξεις,σχεδόν ελεύθερες οι απολύσεις,μειώνονται οι αποζημιώσεις κι αυξάνεται ο ΦΠΑ.Κι όλα αυτά γιατί τα απαιτούν οι δανειστές μας.
Κύριε πρωθυπουργέ έχετε αναλογιστεί τι πάτε να κάνετε;
Θα μας γυρίσετε πίσω 124 χρόνια,στην πρωτομαγιά του Σικάγου του 1886.
Οσο κι αν θέλει ο Ελληνικός λαός να θυσιαστεί και να βοηθήσει τη χώρα του δεν θα ανεχτεί τέτοια κοροϊδία κι εξευτελισμό συνάμα!
Εδώ που φτάσαμε κάποιοι μας οδήγησαν(και χωρίς αιδώ ακόμα και σήμερα δίνουν συμβουλές),κάποιοι λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία,κάποιοι τζογάρισαν τα χρήματα των ασφαλιστικών οργανισμών και κάποιοι άλλοι  υπερτιμολογούσαν τα δημόσια έργα και τις προμήθειες του Ελληνικού Στρατού για να καρπωθούν αστρονομικά ποσά από τις μίζες.
Ολους αυτούς τους ξέρετε και τους χαϊδεύετε.
Επίσης πολύ καλά γνωρίζετε και κάποιους μεγαλοκαρχαρίες του ιδιωτικού τομέα που θησαύρισαν με τις επιλεγμένες αναθέσεις δημοσίων έργων.
Κι απ' όλο αυτό το συρφετό,τους καρχαρίες και τις βδέλλες δεν ακουμπάτε κανέναν.
Κι όμως εσείς διατυμπανίζατε πως δεν χρωστάτε σε κανέναν.
Μια ζωή τον εύκολο στόχο χτυπάτε,τον εργαζόμενο!
Ακόμα κι αν περάσουν τα αντεργατικά μέτρα είναι μαθηματικά βέβαιο πως δεν θα υπάρξει καμία βελτίωση στην οικονομία.Οτι κερδίσετε από τις περικοπές θα χαθεί από τους έμμεσους φόρους αφού θα εξανεμιστεί η αγοραστική δύναμη των μισθωτών και των συνταξιούχων.Και 30% να τον πάτε το ΦΠΑ,ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος!Παράλληλα θα χάνονται και ασφαλιστικές εισφορές.
Υπολογίστε και τα εκατομμύρια των ανέργων και πέστε μας το κέρδος.
Κοινωνική αναταραχή,φτώχεια,εξαθλίωση και καταρράκωση της Εθνικής μας περηφάνιας.
Γιατί ο ουσιαστικός στόχος των σωτήρων μας με τη δική σας ανοχή και υποβοήθηση είναι τα "ανοικτά" εθνικά ζητήματα,τα κυριαρχικά μας δικαιώματα ως Κράτους.
Ανάπτυξη χρειάζεται ο τόπος,θέσεις εργασίας (αν είναι δυνατόν η ανεργία να κατέβει στο μηδέν) και νοικοκύρεμα του δημόσιου τομέα με περιστολή δαπανών και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα από τα λαμόγια της εξουσίας,τους παρατρεχάμενους κολλητούς και κουμπάρους κι εξαφάνιση των "golden boys"!
Αποφασίστε επιτέλους την  ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ των κοιτασμάτων πετρελαίου σε Ιόνιο και Αιγαίο!
Περί αυτού όμως τσιμουδιά,μούγκα.
Κι είναι απορίας άξιον πως οι σωτήρες μας δεν σας προτείνουν τρόπους πραγματικής ανάπτυξης.
Δεν σας κάνει εντύπωση;
Στείλτε στο διάολο το ΔΝΤ κι όλες τις Γερμανικές εταιρίες που λυμαίνονται τη χώρα,βάλτε κανένα λεχρίτη στη φυλακή (έστω και για τα μάτια του κόσμου βρε αδερφέ),κατασχέστε τα κλεμένα,εκμεταλλευτείτε τον ορυκτό μας πλούτο (πετρέλαια,νικέλιο, βωξίτες, ουράνιο, λευκόλιθο, χρώμιο, χρυσό, ασήμι, λιγνίτες,γεωθερμία, μάρμαρα  κλπ) κι αν δεν φτάσουν τα ξαναλέμε! 
Αλλιώς το κρίμα στο λαιμό σας.
Η οικονομική χούντα δεν θα περάσει όσο κι αν κοπιάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom