Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Αγρίνιο: Η τραγωδία δεν έχει τέλος - Αυτοκτόνησαν μητέρα και αδελφή του Αλέξη Νικολόπουλου

Οι δράστες: Διονύσης και Λυσίμαχος Φούκας
Απίστευτη τραγωδία στο Αγρίνιο. Τα μεσάνυχτα βρέθηκαν νεκρές η μητέρα και η 16χρονη αδελφή του Αλέξη Νικολόπουλου, ενός από τα θύματα του πενταπλού φονικού στα Καλύβια Αγρινίου, στις 25 Νοεμβρίου του 2006.

Τις δύο γυναίκες εντόπισε αναίσθητες, πεσμένες στο πάτωμα του σπιτιού τους, στο χωριό Καμαρούλα, το τρίτο παιδί της οικογένειας, ο Βασίλης, όταν επέστρεψε από την Αθήνα, όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει το ντέρμπι ΠΑΟ - Ολυμπιακού.

Δίπλα τους βρέθηκαν δύο μπουκάλια με εντομοκτόνο, τα οποία ήταν άδεια και δύο ιδιόχειρα σημειώματα.Όπως εξηγούσαν σε αυτά, δεν μπορούσαν να ζήσουν άλλο, μετά τον τραγικό χαμό του 16χρονου τότε Αλέξη από τα πυρά του Διονύση και του Λυσίμαχου Φούκα.

Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στο σημείο επιβεβαίωσε την αιτία θανάτου των δύο γυναικών: δηλητηρίαση από κατάπωση εντομοκτόνου.

Η νεκροψία-νεκροτομή θα γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

Οι δύο κτηνοτρόφοι -πατέρας και γιος- καταδικάστηκαν για τη δολοφονία των κυνηγών Χρήστου και Βασίλη Νικολόπουλου, Ηλία Πίππα, Αλέξη Νικολόπουλου και Λάμπρου Ανδρέσα, όλοι ξαδέλφια μεταξύ τους, διότι όπως ισχυρίστηκαν, πατούσαν τα τριφύλλια τους και ενοχλούσαν με τους πυροβολισμούς τα ζώα τους.

Τον Μάρτιο του 2008, το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου καταδίκασε τους δράστες σε πέντε φορές ισόβια, την ανώτατη ποινή για το πενταπλό φονικό. 

10 σχόλια:

Βάσσια είπε...

Μια τραγωδία χωρίς τέλος....
Το άκουγα και ειλικρινά

Ας συναντήσουν τον Αλέξη εκεί που πάνε.

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλημέρα Βάσσια!
Δεν ξέρω τι να πω,ανατρίχιασα μόλις το διάβασα.

( fortounata) είπε...

μια βασανισμένη ζωή , που τελείωσε βασανιστικά. τι να πώ, δεν άντεξαν.

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Ισως αν είχαν μια ψυχολογικά στήριξή;
Ιδιαίτερα η νεαρή κοπέλα γιατί για την μάνα είναι άλλο.
Σοκαριστικό.

ειρηνη είπε...

H Παναγιά να μας φυλάει... πω πω τι φέρνει μια στιγμή... Να καταστρέφονται οικογένειες...

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Πάντα αναφερόμαστε στις ...Αρχαίες τραγωδίες σαν κάτι που έχει κατοχυρωθεί στην αρχαιότητα και το διαχειρίζονται οι αρχαίοι τραγικοί Έλληνες συγγρφείς.

"Η τραγωδία" όμως ακολουθεί τον άνθρωπο διαχρονικά και διαλέγει θαρρείς με ανεξήγητα κριτήρια και χωρίς odition τα πρόσωπα που θα διαδραματίσουν ρόλους της..

Την καλημέρα μου

http://ligery.pblogs.gr
http://pygemos.blogspot.com

zeidoron dtsoukas είπε...

Φορτουνιασμενη ψυχη καλή σου μέρα!
Δεν υπάρχουν λόγια,τι να πεις;Σκέψου μόνο ότι έχει μείνει πίσω ένας αδερφός να σκέφτεται τους αδικοχαμένους.

zeidoron dtsoukas είπε...

Ποιον να πρωτοφυλάξει Ειρήνη μου κι η Παναγιά;Εμείς οι ίδιοι πριν κάνουμε οτιδήποτε πρέπει να υπολογίζουμε όλες τις συνέπειες.Ψυχραιμία και λογική!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αντιγόνη μου σύμφωνα με τις πληροφορίες κανένας κρατικός λειτουργός δεν επισκέφτηκε τους συγγενείς των θυμάτων του κτηνοτρόφου να μιλήσει μαζί τους!
Τους παράτησαν στον πόνο τους κι όσο αντέξουν.

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου πραγματικά όλη αυτή η ιστορία,που δεν ξέρουμε αν έχει λάβει τέλος,είναι μεταφορά Αρχαίας Τραγωδίας στο σήμερα.Η μόνη διαφορά ότι την έγραψε η ζωή από μόνη της επιλέγοντας τυχαία τους ήρωες.
Καλή σου μέρα!

Read more: Go to TOP and Bottom