Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε ...


Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε της προσφιλούς ημών Κυβέρνησης,με αφορμή τα σημερινά απάνθρωπα,αντιλαϊκά και το κυριότερο μη αποτελεσματικά μέτρα,θα ήθελα να σας εκφράσω κάποιες σκέψεις μου.
Δεν χρειάζεται να έχει κανείς μάστερ οικονομικών επιστημών για να γνωρίζει ένα βασικό κανόνα της αγοράς:"έλλειψη χρημάτων στάση εμπορίου"!
Πως μπορούν ν' αποδώσουν τα μέτρα όταν μειώνεται σημαντικά η αγοραστική ικανότητα των υπαλλήλων του δημοσίου κι ένα εκατομμύριο άνθρωποι του ιδιωτικού τομέα είναι άνεργοι;
Ποιοι και πως θα καταναλώνουν;
Είναι γνωστό πως μόλις ο γάιδαρος του Χότζα έμαθε να μην τρώει πέθανε!


Απαντες οι παροικούντες τη μικρή Ιερουσαλήμ κύριε Πρόεδρε ενθυμούνται με ποιο τρόπο αποχώρησαν οι προκάτοχοί σας Πρωθυπουργοί.
Ολοι,μα όλοι,από την μεταπολίτευση και μετά για να μην πάμε παραπίσω έφυγαν νύχτα σαν τους αποτυχημένους προπονητές των ομάδων.
Κάποιοι μάλιστα και κλωτσηδόν!
Να είστε βέβαιος πως τα μεγάλα αφεντικά της παγκόσμιας κυβέρνησης (Bilderberg) την ίδια τύχη επιφυλάσσουν και σε σας.
Οταν μετά 2 ή 3 χρόνια θεωρήσουν πως πραγματοποιήσατε μέρος όσων σας είχαν επιβάλει θα ψάξουν γι' άλλη λεμονόκουπα.
Και σεις θα μείνετε στην ιστορία σαν ο πλέον οξύμωρος πρωθυπουργός αυτής της χώρας.



Η φράση σας από τη μια μεριά "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" και τα πλέον ΕΠΑΧΘΗ μέτρα από την άλλη θα στιγματίσουν την πολιτική σας σταδιοδρομία.
Τολμήστε και συγκρουστείτε τώρα με τα μεγάλα συμφέροντα εντός και εκτός Ελλάδος.
Διότι γνωρίζετε πολύ καλά πως κι αν ακόμα εισπράξετε τα 4,8 δις που στοχεύετε η οικονομία μας δεν σώζεται.
Το μόνο που θα πετύχετε και πιθανότητα αυτό επιδιώκουν οι εντιμότατοι "φίλοι" σας είναι να κάμψετε το φρόνημα των πολιτών,του λαουτζίκου που έλεγε κάποτε κι ο Κουρής.
Εκείνο που τρέμουν οι προστάτες μας είναι η Εθνική μας περηφάνεια,δεκάρα δεν δίνουν για την οικονομία της χώρας.
Αλλωστε τα χρήματα που σας υποχρέωσαν να μαζέψετε είναι μόλις το 1/6 απ' όσα προσέφερε η προηγούμενη κυβέρνηση στους Τραπεζίτες.
Ανάπτυξη χρειάζεται ο τόπος,δουλειά ο κόσμος κι ανεξάρτητη δικαιοσύνη να βάζει τα λαμόγια στη φυλακή και να κατάσχει τα κλεμένα.
Επίσης δεν έχετε να χάσετε τίποτα αν ασχοληθείτε σοβαρά με τα κοιτάσματα πετρελαίου σ' όλη την επικράτεια,που κι αυτά είναι στο στόχαστρο.
Αν παρ' όλα αυτά κύριε Πρόεδρε σας αρέσει να γίνετε ο σύγχρονος Εφιάλτης της Ελλάδας συνεχίστε στο δρόμο που χάραξαν τα γεράκια για σας και για μας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΟΦΟ ΑΡΘΡΟ.
ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....

Unknown είπε...

Με απλά λόγια η ( απόλυτη αλήθεια ).
Συγχαρητήρια και από μένα.
drosulitis

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΧΩΣΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΛΕΣ ΜΟΝΟΠ ΕΣΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ.ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΣΕΠΕΣ

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Στο ίδιο έργο θεατές;
Οχι δεν το θέλω.
Ας γίνουν πράξεις τα λόγια γιατί δεν θέλω να είμαστε η εσχατιά!
Για εσάς που έχετε δρόμο μπροστά σας!

Οι θέσεις σου περιεκτικές, με ουσία!

Stefanos Milesis είπε...

Αυτό που δεν μου αρέσει προσωπικά σε όλη την ιστορία είναι η χρήση του πρώτου πληθυντικού. Κάναμε λάθη, πέσαμε έξω, δεν υπολογίσαμε κ.λ.π.
Γιατί ρε παιδιά, μαζί χτίζαμε τις βίλες των οφ σόρ εταιρειών; Μαζί καταπατούσαμε αυθαίρετα δασικές εκτάσεις; Μαζί αγοράζαμε τα Καγιέν και τα εξοχικά στην Αράχωβα; Μαζί στήναμε τις λαμογιές και τις αρπαχτές και τα βατοπαίδια και τα χρηματιστήρια; Γιατί ρε μεγάλε τώρα καλείς να πληρώσουμε μαζί;;;;
θεωρείς υπεύθυνους για αυτή την κατάσταση τους μισθωτούς ή τους κλέφτες και την διαπλοκή;;;
Αν θεωρείς τους δεύτερους τότε γιατί πήρες μέτρα μόνο κατά των πρώτων; Και καλά εντάξει ας πούμε ότι όταν μια επιχείρηση δεν πάει καλά θα την πληρώσουν όλοι οι υπάλληλοι. Μα εδώ δεν την πληρώνουν όλοι. Οι συνταξιούχοι δικαστικοί των 5 και 6.000 ευρώ συνεχίζουν να λαμβάνουν μη εργαζόμενοι τις αποδοχές τους και όχι μόνο αυτοί. Είναι πολλά που μπορεί να πει κανείς για αυτή την ιστορία αλλά η ανοησία είναι αδύνατον να περιγραφεί.

Read more: Go to TOP and Bottom