Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ανεξήγητοι διορισμοί και παραιτήσεις κουμπάρων


Γραμματείς,Φαρισαίοι και κουμπάροι
Κυριακή του Τελώνη και του Φαρισαίου χθες.
Τι ιστορία κι αυτή με τους νέους κουμπάρους; Μετά από τρεις και κάτι μήνες ενδελεχούς αναζήτησης και επίμονης αξιολόγησης - ώστε να επιλεγούν οι άριστοι και όχι οι αρεστοί - το επιτελείο του opengov  (ποιοί είναι επιτέλους αυτοί που κάνουν τις κρίσεις και αξιολογήσεις ρε παιδιά;) τοποθέτησε ειδικό Γραμματέα Ανταγωνιστικότητας στο Υπουργείο Οικονομίας, τον κ. Άρη Αλεξόπουλο.
Η ανακοίνωση με τον διορισμό του δόθηκε στην δημοσιότητα την Πέμπτη. Το Σαββατοκύριακο υπήρξε δημοσίευμα σε ημερήσια εφημερίδα για την σχέση της Υπουργού κ. Κατσέλη με τον κ. Αλεξόπουλο (κουμπαριά). Και μετά από την αποκάλυψη δόθηκε την Κυριακή η παραίτηση του νεοδιορισθέντος.
Παρόμοια (χρονολογικά και όχι μόνο) η παραίτηση Αλεξόπουλου με τις παραιτήσεις από την ΕΡΤ των βουλευτών - στελεχών της (αφού πρώτα υπήρξε η δια του τύπου αποκάλυψη) θυμίζει την συμπεριφορά κατεργάρη σερβιτόρου. Ο οποίος ....προσθέτει μια επιπλέον χρέωση εδέσματος, στην λίστα καταναλωθέντων φαγητών σε ταβέρνα,  με την ένδειξη "σαν πιάσει". Και όταν οι πελάτες διαμαρτύρονται εκείνος με περίσσιο θράσος το αφαιρεί από τον λογαριασμό δικαιολογούμενος: "Εεεεε, δεν έπιασε, το σβήνω, δεν το πληρώνετε"
Σαν πολύ νωρίς δεν καβαλήσατε το καλάμι κύριοι;
Απεταξάμην τον φαρισαϊσμό κύριοι του αδιάβλητου OPENGOV.
Σημείωση: Φαρισαίος,  ο προσηλωμένος στους εξωτερικούς τύπους της λατρείας, δηλαδή ο υποκριτής.
Πηγήactivistis.gr/
Σχόλιο Ζείδωρον:
Δεν είναι ο πρώτος από τους πρόσφατα διορισθέντες που πιάνεται στα πράσα να έχει συγγενικές σχέσεις με υπουργό!
Αφού είναι βέβαιο ότι ή σήμερα ή αύριο θα μαθευτεί η σχέση γιατί το κάνουν;
Κι αφού βρε αδερφέ οι μεν διορίζουν ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ και οι δε αποδέχονται τον διορισμό γιατί μετά την αποκάλυψη παραιτούνται ;
Από ευθιξία;Μα αν την είχαν δεν θα υπέβαλαν καν αίτηση για διορισμό κι ας είχαν όλα τα προσόντα !
Από ΝΤΡΟΠΗ;Μα αφότου χάθηκε το φιλότιμο δεν υπάρχει πια ντροπή ούτε στα λεξικά!
Επειγόντως ένας ψυχίατρος,ένας κοινωνιολόγος,κάποιος τέλος πάντων να μας εξηγήσει τ' ανεξήγητα με τους γραμματείς,φαρισαίους και κουμπάρους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom