Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοίνωση Σ.Φ.Ηλυσιακού για το έκτρωμα του ΑΟΗ Αιγάλεω



ilisiakos.com : ΣΦΗ 1982

17/9/2009 ΟΠΑΔΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Φίλοι Οπαδοί,

Όπως πιθανώς να γνωρίζετε εμείς οι οπαδοί και φίλοι του Ηλυσιακού έχουμε πέσει θύμα του χειρότερου σεναρίου για έναν οπαδό: Μας ΚΛΕΒΟΥΝ την ομάδα μας. Και δεν πρόκειται για μια απλή και κλασσική απαγωγή – συγχώνευση!! Είναι ένα ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΟ σχέδιο μια ασύλληπτη ΠΛΕΚΤΑΝΗ που σχεδιάστηκε μέσα στην ‘παράγκα’ του Μπαρμπά Θωμά Μητρόπουλου (γνωστός και ως κοκκιαλάρης), ο οποίος έχοντας τις πλάτες της πολιτείας , της ΕΠΟ και ΣΙΑ και την ενεργή υποστήριξη υψηλόβαθμων κομματικών και κυβερνητικών στελεχών, θέλει να μπασταρδεύσει τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ και το ΑΙΓΑΛΕΩ σε ένα έκτρωμα με όνομα ΑΟΗ ΑΙΓΑΛΕΩ!!

Εμείς ο Σύνδεσμος και ο Ερασιτέχνης Ηλυσιακός έχουμε προβεί σε κάθε δυνατή νομική ενέργεια, για να σταματήσουμε αυτήν την ξεφτίλα για μας και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, αφού πιστεύουμε ότι οι ομάδες πρέπει να κατακτούν μια άνοδο τίμια και μόνο μέσα στο γήπεδο. Όμως το σκοτεινό παρασκήνιο που και εσείς κατά καιρούς έχετε βιώσει το πετσί σας, έχει πολλά κεφάλια και τώρα μας απειλεί με αφανισμό, αφού μετά την απόφαση – σκάνδαλό – πραξικόπημα που έβγαλε η Ε.Ε.Α την Κυριακή (!!!) 9 Αυγούστου (!!!!) συνεδριάζοντας εν κρυπτώ σε άγνωστο χώρο και με σύνθεση ειδικών αποστολών (η πλειοψηφία που ψήφισε υπέρ της συγχώνευσης ήταν αναπληρωματικά μέλη, και άσχετοι με τα νομικά των ΠΑΕ, ενώ οι 3 καθηγητές Πανεπιστημίου, τακτικά μέλη ψήφισαν κατά της συγχώνευσης).

Αγαπητοί φίλοι, παρότι ίσως κάποιες φορές υπήρξαν αντιπαραθέσεις μεταξύ μας, πράγμα φυσικό, αφού αγαπάμε όλοι τις ομάδες μας, εντούτοις πιστεύουμε ότι μόνο εσείς μπορείτε να μας καταλάβετε, μόνο εσείς έχετε την ίδια τρέλα με μας: την πώρωση με την ομάδα, την ανυπομονησία για την Κυριακή. Μόνο εσείς μπορείτε να πάρετε μέρος στον πόλεμο που χουμε ανοίξει με το κατεστημένο, μόνο εσείς καταλαβαίνεται ότι η νίκη θέλει θυσίες.

Ο Ηλυσιακός είναι ένα ιστορικό σωματείο με 82άχρονη ιστορία και με 7 τμήματά και αν τελικά συγχωνευτεί με το ζόρι όχι μόνο εξαφανιζόμαστε εμείς, αλλά ανοίγει η κερκόπορτά για να ακολουθήσουν τέτοιού είδους μπασταρδέματα που ίσως αύριο να αφορά τη δική σας ομάδα. Δεν ζητάμε τίποτα άλλο, παρά οπαδική αλληλεγγύη, ώστε να γνωστοποιηθεί το θέμα με όποιο τρόπο εσείς θεωρείτε καταλληλότερο (πχ Τα πανό που κάναν οι φίλοι της Καλαμάτας και τα άρθρα στο funzine του Super 3!). Μαζί μπορούμε, όλοι μαζί!
ΥΓ Επικοινωνήστε μαζί μας :
στο www.ilisiakos.com, όπου θα βρείτε λεπτομέρειες για τον επιχειρούμενο βιασμό της ομάδας μας...
και στο Email : sfh@ilisiakos.com

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Διαβάστε εδώ σχετικό άρθρο μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom