Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Ας αρχίσουν οι χοροί




Η δήλωση του Περικλή Κοροβέση,''και η Αριστερά πήρε λεφτά από τη ΖΗΜΕΝΣ'',έβαλε μπουρλότο στ' αμπάρια των δυο κομμάτων του αριστερού ''προοδευτικού'' χώρου.
Στα δυο ΚΚΕ του εξωτερικού και του εσωτερικού που λέγαμε παλιά!
Ο ΣΥΡΙΖΑ,του οποίου είναι βουλευτής ο Κοροβέσης,έλαβε αποστάσεις και υπογραμμίζει ότι τα όσα είπε για εμπλοκή του εννιαίου ΣΥΝ το 1989 στην υπόθεση ΖΗΜΕΝΣ είναι προσωπικές του απόψεις που δεν τις συμμερίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Το ίδιο σφοδρά και παθιασμένα αντέδρασε και το ΚΚΕ!
Επεσαν οι άνθρωποι από τα σύννεφα.Πρώτη φορά άκουγαν για λαδώματα πολιτικών κομμάτων!
Καταγγελίες από έναν άνθρωπο που βασανίστηκε όσο λίγοι επί χούντας και που δεν εξαργύρωσε στην μεταπολίτευση την αντιστασιακή του δράση!
Δεν έχουν δηλαδή κάτι να του προσάψουν.

Μήπως καλοί μου σύντροφοι ήρθε ο καιρός να μας πείτε πια ακριβώς ήταν η πραγματικότητα το 1989;
Το βρώμικο 1989!
Ποιοι,γιατί και με ποιούς συνεργάστηκαν τότε;
Μόνο σύνηθες δεν είναι το φαινόμενο η αριστερά να εναγγαλίζεται με την άκρα Δεξιά υπό φιλοβασιλικό πρωθυπουργό(αυτόν με την αλυσιδίτσα ντε!).
Μήπως ήρθε η ώρα να μάθει ο λαός την πάσα αλήθεια για κείνη τη βρώμικη και παράξενη εποχή;
Για το ρόλο που έπαιξαν πολιτικές προσωπικότητες όπως Α. Παπανδρέου,Κουτσόγιωργας,Μητσοτάκης,Ντόρα,Παλαιοκρασάς,Κ.Στεφανόπουλος(ο μόνος που στήριξε τον Αντρέα και μετά έγινε πρόεδρος της Δημοκρατίας),Φλωράκης,Κύρκος,Δαμανάκη,Κουβέλης,Κωνσταντόπουλος,Ανδρουλάκης κι άλλοι πολλοί;
Απ' ότι αποδείχτηκε μετά ο Κοσκωτάς ήταν το κερασάκι στην τούρτα!Μια μαριονέτα που ακόμα δεν ξεκαθάρισε το ποιοί την κούναγαν!
Αντε σύντροφοι πέστε μας αλήθειες αφού τα λεγόμενα του Περικλή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κι ούτε ο Τόμπρας μπορεί να μιλήσει από κει που βρίσκεται!
Και κάτι ακόμα μην καταφύγετε στο άθλιο δημοσίευμα της Νικολούλη στο Εθνός εκείνης της εποχής για να κτυπήσετε τον Κοροβέση,θα γίνεται κοινοί συκοφάντες και σεις!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To 89 δεν ξέρω τι εγινε.Σίγουρα βρώμαγε πάντως pampers Κοσκωτάς,δίκες του παραλόγου,Κουτσώγιωργας,κλπ κλπ.
Για τον Κοροβέση ξέρω, ξερω καλά.
Είναι σπουδαίος.
Καλησπέρα και ευχαριστώ

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Θαλασσοκράτορα δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά,βάλθηκαν όλοι να βγάλουν τον Κοροβέση μεθύστακα και φαντασιόπληκτο για να καλύψουν τις πομπές τους.
Οσο για το 89 μπορεί να μη μάθουμε ποτέ την πάσα αλήθεια!
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom